SEMESTER

Äntligen har vi semester.

Ifredags firade midsommarafton hos syrran och hennes familj. Dagen började dock på Djäkneberget med lek i lekparken för barnen och sedan kyckling pasta sallad till lunch. Efter lunchen var det dags att smycka stången och sen kom det ut några folkdans killar som reste den. Efter det dansade de i 45 minuter och när det hade gått ca 30 minuter gick pappa fram till dem och frågade hur länge de skulle dansa till. Till svar fick han att de skulle strax sluta. Lagom till att de slutade så började det regna så det vara bara att gå därifrån och åka hem för att hämta J innan vi åkte till Syrran.
När vi kom fram åt vi Sill, Färskpotatis, köttbullar och prinskorvar. Något senare var det dags för grillad fläskfilé och potatisgratäng och sås. Efter maten åt vi jordgubbstårta. Mums....

I lördags åkte vi med barnen till Farmor och Farfar för att jag och J skulle bo på hotel och fira våran 1 års Bröllopsdag. Så jag hade bokat samma rum som vi hade förra året och bokat bord på Varda. Det var den enda restaurangen som var öppen och ingen av oss hade varit där så det passade bra. När vi hade lämnat ungarna åkte vi och uträttade lite ärenden innan vi åkte till hotellet. Väl på hotelrummet så fick J sin present. Jag hade gjort en förstoring på ett av våra bröllopskort och då drack vi champagnde och åt frukter och titade ut över Västerås från vårt superhäftiga rum så låg på 12 våningen. Efter att tag började vi göra i ordning oss och då hittade jag ett rosa paket på sängen från J och i det låg det ett halsband med 2 hjärtan som satt ihop.  Superfint. Tack J.
På kvällen gick vi till Varda. Vi åt Kräftstjärts toast. Supergod och till huvudrätt åt jag grillade biff och J grillad Lamm. Till det fick vi pommes och Bearnese sås, guccamole och colesla med Chili och till det delade vi på 1 flaska vin. Till efterrätt åt vi glass med chokladsås. När vi var klara gick vi till Oliwer Twist och J drack ett glas Whiskey och jag en Piggelin. Och tittade lite på fotbollen när vi klara där gick tillbaka till rummet och somnade gott i varandras armar. I dag fick vi frukosten på rummet (vi sa till om det igår innan vi gick och åt). Det var Té, Kaffe, Bacon och ägg, Koka ägg, Youghurt, bröd, pålägg, Juice, fruktsallad och varsin bit wiener längd. Mums. Det var supergott. Sen var det dags att checka ut och hämta barnen. Det hade gått jättebra hos Farmor och Farfar. 
Sen åkte vi hem för att städa undan lite innan det kom folk för att titta påvåran lägenhet. Jag hoppas verkligen att han tar den och att vi får våran nya lägenhet snart.
Syrran kom hit med sin dotter och vi åt Pizza tillsammans.

 

Välkomstbrev

Nu har jag jobbat med att paketera välkomstbreven från och med förra veckan och jag är fortfarande inte klar. Jag ser dock slutet, men är inte riktigt där än. Det ska bli så skönt att bli klar och att få tillbaka utrymmet i sitt rum..hihi...
Men det är ju för en bra sak som jag gör detta. Så det känns det något lättare.

F har fått dagisplats på Gryta så det börjar ordna sig, men vi vet ännu inte när vi får komma in i lägenheten eller vem som får våran gamla lägenhet.... Det löser sig nog snart hoppas jag. Många som har tittat på den har tackat nej pga att vi inte har någon fläkt i köket.

RSS 2.0