Eskilstuna igen

Då var man i Eskilstuna igen. Idag hade SJ tänkt till och satt in en Dubbeldäckare till Eskilstuna. Så jag glad i hågen klev upp på övervåningen och satte mig vid fönstret och i färdriktning och tänkte att nu borde jag inte bli Åksjuk. Vi drog iväg och det var en helt underbar utsikt. Det var supermysig, men jag kände efter ett tag att jag började må ialla fall. Så jag försökte att koncentrera mig på att titta ut och inte bli för åksjuk. Tur att tågresan bara tar ca 30 minuter. Längre hade jag nog inte klarat det. Det var skönt att få kliva av tåget och bara följa strömmen av studenter till skolan. Det är lite roligt att se strömmen som går mot skolan. Så det var tur att den strömmen fanns första gången jag åkte hit annars så hade jag nog inte hittat...hihi...

Idag ska vara chafför åt chefens svågers bil som står i Eskilstuna, efter att ha varit på verkstan, som ska till Västerås. Så då slipper jag vänta på 16.52 tåget. Så det blir toppen för alla. Han får sin bil och jag kommer hem fortare. Det är alltid skönt att komma hem snabbt en fredag.

I helgen är det meningen att vi ska röja hemma så att vi återfår vårt sovrum till sovrum och inte sovrum/förråd. Jag är så trött på att ha det så. Så nu får det bli ändring på detta. Sen på söndag kväll ska jag, Mamma och E till Kolbäcks Parken och titta på förra årets DamRally och se efter om vi hittar oss själva...hihi.. Så titta på film och fika lite. Fast innan dess ska vi till Hälla och titta på vita utsvängda byxor som Mamma hade hittat åt E som hon kan ha på årets DamRally så att hon matchar mig och Mamma. Vi kommer att bli supersnygga.

Eskilstuna

Då blev man skickad till Eskilstuna idag. Det var en dem som jobbar i Infodisken som var hemma med sjuka barn så då var det bara att sätta sig i bilen och åka över. Man måste ju hjälpas åt på jobbet. Nästa gång kanske vi behöver hjälp.....Det är kul att åka hit eftersom alla är så glada att jag kommer och positivt inställda. Så jag gillar att åka hit och även att få byta miljö ibland. Det blev lite stressigt i huvudet imorse när Chefen ringde och sa att jag skulle hit. Det var bara att snabbt stänga ner alla program som jag hade hunnit öppna och sätta sig i bilen och inse att jag måste åka och tanka min bil och sen komma på hur tar jag mig fram till Högskolan via bilen jag hur hittentills bara åkt tåg hit och då var det lätt att hitta hit. Så J fick guida mig via telefon, men när jag väl kom in i Eskilstuna så kände jag igen mig eftersom det är den vägen vi har åkt till Vattenpalatset i Eskilstuna. Så då var det enkelt. Men samtidigt så kändes det bra att ha J i luren för att verkligen vara säker på att jag kommer rätt. Tack!!!

Så är det bara och vänta och se hur länge jag ska vara här. Jag har ring till I och förvarnat henne om att hon kanske får hämta mina barn på dagis eftersom jag är här, men hon sa att hon kanske skulle hämta dem ialla fall.
Tack för det I...

Igår var jag på Städparty. Det var mycket att se och hon som demade sa att man bara använder kallt vatten. Jo tjena tänkte jag, men när hon visade på P´s diskbänk ( som hon hade kladdad ner med smör) så insåg jag och alla andra som var där att det verkligen funkade. Och sen hade hon ett städredskap som kallades för svärdet. Så var långt och smallt så att man kan städa uppe på fläkten. Och böja den som man vill så att man kan städa uppe på bokhyllan tex. Så om P har köpt den ska jag höra med henne om jag får låna den och visa den för J så kanske vi kan köpa en sån själv sen. Den verkar himla smart. Allt fastnar i den och man kan ha folk sittandes under utan att det hamnar damm på dem. Smidigt.



Onsdag.

Mitt i veckan och solen skinner utanför fönstret. Helt underbart, men jag kan tänka mig att det är superkallt ute... Vill ju ha värme så att man kan vara ute och gå på lunchen...

Idag ska jag, Mamma och I på Städparty hos P. Det ska bli spännande. Jag får helt enkelt berätta mera imorgon.


Eskilstuna

Då sitter man själv i Infodisken i Eskilstuna. Min kollega (chefen) kom på att han hade en läkartid så han åkte dit. Det känns helt ok att han åkte. Man måste ju gå till läkarn om det behövs och jag har ju tjejerna i korridoren om det skulle behövas hjälp. Så det är väl bara att köra på och hoppas på det bästa...hihi.. Jag som hade tänkt att jag kanske kan gå redan 15.40 så att jag hinner me 15.52 tåget, men jag får väl strossa runt i Eskilstuna ett tag innan tåget går hem 16.52. Undra hur jag hittar till stadskärnan i Eskilstuna??? Jag får fråga tjejerna här så att jag får nåt kul att titta på innan jag måste sätta mig på tåget igen.

Idag är det Våffeldagen. Så då gäller det att äta våfflor. J skulle fixa det. Lite grädde och lite sylt så ska nog detta bli bra. Barnen gillar ju våfflor så då äter de bra. Sen hoppas jag att F sover hela natten igen. Han sov 2 nätter fint i helgen och så natten tills idag så vaknade han igen. Men enligt J så fick han en flaska Välling och somnade snällt om igen. Så ska det vara...

Nu kommer en av mina arbetskamrater och sa att jag kunde ta 15.52 tåget ialla fall så tar hon sista tiden i infodisken. Toppen tänkte jag så kan jag få hämtning av J vid stationen. Så slipper jag ta bussen hem.

Det blev inget bad

i torsdag. F ramlade på dagis och slog i pannan. Dagis fröken ringde och berättade detta och sa att det inte ville sluta blöda och att hon tyckte att vi skulle åka till Vårdcentralen och se efter om det  behövs att sy. Så J åkte till dagis för att hämta honom och åkte direkt till Vårdcentralen för att de hade sagt när jag ringde till dem. Så när de kom dit så plåstrade om honom och undrade om han hade tagit stelkramsspruta.. Inte en aning sa J så han fick komma tillbaka med F idag istället, men när jag tittade i hans bok så har fått den 3 gånger fast tillsammans med andra sprutor så vi får se vad de säger idag när de ska dit igen.

Så i torsdag åkte vi en sväng till Hälla Fackhandel istället för att kolla på en klänning som Mamma hade sett på lunchen. Den var helt underbar. Den var mocka färgad med mockafärgad brodyr på ena sidan. Man kan ha den med tunna band eller utan. Det kommer att bli så bra. J ska titta efter en slips som matchar min klänning. J köpte den till mig på DM mode. Egentligen var det en som jobbar på DM mode som skulle köpa den för att hon skulle på bröllop i sommar... Men en annan som jobbar där fixade en ny klänning från Butiken på stan så jag fick med mig klänningen på en gång. Vilken service. 
 Sen gick vi in på Dressman där J köpte 2 par jeans. Har inte sett honom i Jeans sen 1999. Så det känns kul för hans skull. Han köpte även 1 luvtröja. Supersnygg. Och underkläder. Så nu har han kläder så att det räcker. Han hade på sig ett par av byxorna och luvtröjan på Påskmiddagen i går hos Mamma. Han var så snygg.

Påskmiddagen igår hos Mamma och Pappa var supermysig. Det började med att Barnen letade Påskägg. Mamma hade gjort en skattjakt. Och det gillade E. F var inte så intresserad och kusinen låg och sov... Men nästa år lär det vara 3 som springer runt och ska leta påskägg.

Resten av helgen har vi tillbringat på Bäckby hos Fam K. Det var supertrevligt även om de hade huset fullt med 1 familj till som har fått vattenskada i huset, men som de brukar säga. Finns det hjärterum så finns det skjärterum.

Torsdag

Idag är det kort dag på jobbet. Vi slutar redan 14.30 och det ser lovande ut om man tittar ut genom fönstret för att det ska bli en trevlig och solig Påskhelg.
Idag ska vi åka till badhuset med barnen. Det var mannen som kom på att vi skulle göra det. Imponerande. Men det ska bli kul att göra nåt bara våran familj. Det händer tyvärr inte så ofta eftersom han jobbar som han gör. Båda barnen älskar ju att bada och nu har sonen lärt sig att ha på sig puffar också så det är lite lättare att bada då. Man behöver inte ha honom sittandes fastklistrad.

Igår var jag på ett Ljusparty. Med på det partyt var det en tjej som hade konventerat till att bli Muslim. Det var intressant att sitta och lyssna på henne när hon berättar ur hennes liv och synvinkel. Det var lite ovant att se någon på så nära håll med slöja. Men bara hon mår bra så. Det är ju upp till var och en att välja sitt liv själv.

Helgen... J jobbar som vanligt. Det är ju hans helg så... Så imorgon ska jag och barnen till min syrra och hennes familj. På lördag ska vi till I & H för att leka lite. Nackdelen där är att hennes kompisar med alla ungar är där. Så det blir trångt. Det känns inte alls lika kul då, men eftersom E vill så gärna åka dit så får jag väl bita ihop och åka dit bara....Vi hoppas att det blir bra väder så att E kan vara ute med sin nya cykel.

Måndag...

...igen. Efter att ha haft en helt underbar helg me besök i Sollentuna hos en 12 veckors bebis och god mat och Melodifestivalen så är man åter igen på jobbet.

Denna dag är jag i Eskilstuna och försöker hjälper studenterna så gott det går. Hittentills (11.10) så har det gårr bra. Jag har inte fått några frågor ännu om var olika saker ligger. Det känns bra...hihi..Tågresan hit var spännande. Det var så mycket folk att vissa fick sitta på golvet eller stå hela resan till Eskilstuna. Tur att man klev på i rätt tid så att man fick sitta ner. Jag försökte mig på att läsa en bok, men det gick inte så bra. Så jag får läsa den innan jag kliver på tåget.

Klippningen blev jättebra. Nu är det upp till mig att fixa till det. Jag hår någ kommit fram till att det måste tvättas varje dag. Och det gjorde jag inte med det långa håret. Men det är bara en vanesak.

Igår hann vi även med ett kalas för en 37 åring och idag ska vi på kalas för en 4 åring. Så det är så på våren för oss. Kalas hela tiden. Men det är kul att gå på kalas.

FREDAG....

Igen så skönt. Idag ska jag åka och klippa mig. Det behövs verkligen och idag ska det bli uppklippt till axlarna. Nu är jag så trött på att det bara hänger. Mera volym hoppas jag på då också. Det ska bli så skönt att bli ompysslad ett tag.

Idag ringde jag på annons om en 20 tums cykel. Den fanns kvar så att vi ska åka och titta på den imorgon förmiddag. Den cykeln hon har idag är alldeles för liten. Så hon ser superrolig ut i den...hihi.. Så jag hoppas att den funkar för henne att cykla på. Den cykeln vi ska titta på imorgon är i och för sig röd så jag hoppas att hon blir nöjd med den så får hon välja färg på nästa cykel istället.  

Idag ska mannen laga mat åt familjen och han börja spåna om Oxfilé så vi får se hur detta slutar. Jag blir nöjd bara det är en köttbit, strips och sås. Skulle även vara gott med en sallad till.

Tvätt tvätt tvätt

Jag förstår inte varför vi har så mycket tvätt..Eller det vet jag visst det eftersom vi har kommit efter med det. Men jag vet inte hur jag ska få in det i våra gaderober. Det är ju fullt redan nu. Det måste bli en rensning... Det är tur att vi få bo i svärmors hus när de är på semester så att jag kan tvätta. Jag kör en maskin på kvällen så att den är klar på morgonen kastar in den tvätten i torktumlaren och kör igång en ny maskin som får gå under dagen. Sen när jag kommer hem så åker den in i torktumlaren och så kör jag igång en ny maskin. Så jag hoppas att jag kommer igenom min tvätt innan söndag när vi ska flytta hem igen...
Det ska bli skönt när jag är klar, men just nu är det så tråkigt. Jag SKA aldrig mera komma så här mera. Nu måste jag och mannen håller efter. För att det går inte att ha det så här. Det är tur att vi verka ha massor av kläder. Jag som tyckte att jag inte hade några kläder, men det kanske är förklaringen på detta bekymmer att allt ligger i tvätten..hihi..

Idag kommer mamma över med kläderna vi ska ha på oss på DamRallyt. De är vita vida brallor och en färgglad jacka till. Det ska höra ihop med bilen som är från 1974. Det ska bli spännande och se om det är nåt att ha. Jag tror att dottern har vita brallor hemma och så hittade vi en färgglad t-shirt till henne. Så vl får se hur det blir. Rallyt är ialla fall jättekul att vara med på. Många av damerna som är me är helt uppe i detta me modegrejen. De ska till och med ha rätt ålder på dragkedjan på klänningen.

Ajaj....

... mitt stackars huvud. Nu har jag nog tänkt för mycket igen. Jag har världens huvudvärk. Jag har tagit en tablett och hoppas att det går över snart. Kanske kan vara att jag inte har ätit frukost ännu....

Ljuspartyt gick bra. Nu är det bara att vänta och se hur mycket jag får handla för...hihi...

En skön helg.

I fredags var After Work. Vi hade superkul. Vi fick stå och äta Tacosen, men det gick bra ändå. Jag tyckte att bandet var superbra och vi dansade och hade kul. Jag åkte hem så att jag var hemma kl. 21.30 och det kändes helt ok för min del att åka då.
I Lördags så hade vi planerat att vara ute mycket och ha Picknick, men det var ju så dåligt väder så vi var hemma hela dan. Jag och frun åkte runt och titta på cyklar till våra stora barn. På kvällen titta vi på Melodifestivalen och drack ett varsitt glas vitt vin.
I söndags så var vi till Busborgen och lekte. Vi föräldrar var nog lika svettiga och trötta som barnen var när vi kom därifrån, men det var kul.

Hela denna vecka ska vi bo ute i Sura. Det ska bli skönt att bo i hus ett tag och att få tvätta ikapp lite.


After Work

Då var det fredag igen och idag ska vi på After Work me jobbet. Det ska bli kul. Barnen ska vara hos familjen som är som vår andra familj. Så det gillar ju de.

Mannen förlåten igen...

Han fixade världens godaste middag till mig och våra kompisar. Fläskfilé med bacon och vattenkastanjer. Potatis och massor av sås.
Av kompisarna fick jag ett silveruppläggningsfat med massor av godis på och ett silver blockljus. Och på kuvertet till kortet stod det "Grattis 384 månader". Så lite det lät, men det stämde. Skumt...hihi...
Mannen hade ju sagt att vi inte skulle köpa presenter till varandra utan lägga pengar till nåt som vi kan göra tillsammans, men han hade köpt ett nytt Buzz spel. Sportfrågor. Superkul. Svårt att svara på frågorna, men kul.
Han förklarade sig igår när jag frågade varför han inte hade sagt grattis när vi pratade i telefon med att han ville säga det direkt till mig och inte via telefon och det kan jag köpa. Gulliplutt. Så då kan jag inte längre vara sur på honom....

Idag ska jag på stan med min mamma och titta efter klänning till Bröllopet som vi ska på i Maj. Och sedan ska vi även fika. Det ska bli kul.

Hurra...

...för mig själv på födelsedagen som mannen i mitt liv har glömt bort att gratta mig på. Jag hoppas verkligen att han gör det ikväll istället.
På jobbet har flera grattat mig och några har även sjungit. Pinsamt.. men det var bara att gilla läget... Jag bjöd på chokladtårta som jag snabbt köpte på Ica Maxi i morse. Jag bakade igår som jag skulle ha tagit med mig idag till jobbet, men det gick inte alls som jag hade tänkt mig. Den fastnade i formen så den fick vara kvar hemma...
Jag får väl äta upp den själv ikväll...

Igår gjorde jag rätt god mat om du frågar mig...Jag köpte skinkschnitzel. Bankade ut dem lite och sedan krydda dem lite. Stekte dem och gjorde strips till. Som sås gjorde jag Pepparsås och till det hade jag kokta grönsaker. Supermusigt. Barnen var inte så förtjusta i det...
Så idag har jag det i matlåda, men jag har byt ut stripsen mot makaroner istället. Jag tog resten av såsen till matlådan så nu tror jag att jag har massor av sås...

Då var kalaset...

...avklarat. Jag fick 2 presentkort till Style. Så nu ska det klippas...hihi.. Sen fick jag 1 trisslott vilken jag vann 50 kronor på så det är bara att byta ut det mot 2 nya lotter.. Måste ju prova ialla fall och vinna en större summa..Jag fick örhängen och matchande halsband. Superfint. Det är sånt man kan använda till fest, men även till vardags. Sen fick jag 1 bukett med tulpaner, 1 orkide och 1 orange blomma. Som jag just nu inte kommer ihåg vad den heter, men fin var den.

Så när vi skulle fika med kompisarna så satt vi och vänta på en familj från Sura. Frun i den familjen har kännt mig jättelänge och fick reda på redan för 2 veckor sen att vi skulle ha kalas igår och jag hade även skickat ett SMS till dem i veckan som var, men när jag ringde dem för att kolla var de var någonstans så var de hemma och hade fått för sig att det var nu till helgen som jag ska ha mitt kalas. Så vi bestämmde att de skulle komma imorgon istället på min riktiga födelsedag. Så kan det gå.
På kvällen var det som vanligt dags för Pizza.

RSS 2.0