Ajaj..

.. på lilla mig. Jag var med barnen och badade på Sundängen igår. Mamma och Pappa var också me och på nåt sätt så struntade jag i att smörja mig med solkräm. Jag smörjde barnen så nu sitter jag här med en rygg som värker av solen. Det gör så ont. Varför smörjde jag inte mig och varför gör jag alltid det när jag är utomlands. Man är ju puckad... Men nu har jag fått färg i alla fall. Det är tur det...hihi... Så nu hoppas jag att det håller i sig tills vi ska gå på Ladies Night så att man slipper skämas när man kommer i ett snyggt linne...

Måndag

Idag fyller Bella 26 år. Det känns som att det var en evighet sen jag var 26 år, men det var ju också 6 år sen..hihi..
Men ialla fall så skicka jag hem henne lite tidigare idag för att hon fyllde år. Det är inte mer än rätt tycker jag. Så jag sitter i Växeln och försöker att göra mitt bästa av det... Det känns att man inte har suttit här så mycket.

Idag jobbar J som vanligt igen och jag är hemma själv med barnen, men det ska nog gå bra. Kanske ska plocka lite bland kartongerna som står kvar i lägenheten...


Veckan

har bara sprungit iväg. Jag tyckte nyss att jag började jobba igen efter semestern och nu har första veckan redan gått.
Måndag, tisdag och halva onsdan var jag i Eskilstuna och jobba i infodisken. Det hände inte så mycket, men några frågor på telefonen och några i disken så dagarna gick. På onsdag efter lunch fick jag etiketterna till Välkomstbreven så jag tog första tåget hem till Västerås för att börja sätta på dem på alla välkomstbrev som jag hade packat. Till min hjäp hade jag Fia, Bella, Max och Linn. Max och Linn blev nästan klara med alla välkomstbreven under onsdagen. Så det gick med en himla fart. Så skönt det kändes när första lasset gick ut på onsdan. Bra jobbat Max och Linn.

Så idag var återigen i Eskilstuna. Dan har gått den också idag. Så nu är det äntligen helg igen och imorgon ska vi fira Mamma. Mumsigt med grillspett me massa gott.

Tillbaka i verkligheten igen..

.. då var man åter i verkligheten igen. Efter att ha haft 2 underbara veckor med semester och 1 vecka med att flytta så är man tillbaka igen. Idag sitter jag i Infodisken i Eskilstuna, men resten av vecka så fattade jag osm att jag ska vara i Västerås och fia välkomstbreven med de andra som är kvar på jobbet. Så vi får se om jag kommer tillbaka till Eskilstuna nåt mera denna vecka.

Flytten har gått rätt så bra måste jag säga. Vi har fått över alla grejer så vi har sovit där och ätit mat där. Nu är det bara det roliga kvar med att packa upp alla kartonger. Herregud vad kartonger vi har... Suck... Men det ska nog lösa sig. Jag har även varit duktig och rensat ut det som inte behövs längre just nu. Packat kartonger med det som ska säljas på loppis. Jag är sååå duktig..hihi... Jag har även rensat i barnens rum. Kläder och leksaker. I tisdags var M här i Västerås och på eftermiddagen hjälpte hon E att plocka in sina kläder i gaderoben. Och så har fam K varit hos oss och hjälpt till.

Vi var hos fam K i lördags och rev ner spaljen i hallen. Det blev riktigt bra. Och även förrådet under trappen är borta. Vilken hall de fick. Så idag ska vi dit igen och fortsätta. Sen ska J hjälpa dem med att sätta upp tapeter också. Det kommer att bli så snyggt...

RSS 2.0